14 квітня у комплексі Зачароване Озеро, що на Вінничині, відбулися змагання з Дистанційних Кінних Пробігів. Траса проходила через ліс та вздовж річки Південний Буг і була мальовничою, але досить технічно складною. Різні типи грунту, на які суттєво вплинув дощ.

Наша команда привезла одразу два кубки! На дистанції CEN40 впевнено переміг Андрій Оністрат на своїй рудій англоарабці Полі, а Марина Гопка на Хейлі посіла третє місце.

На своїй сторінці Інстаграм Андрій Оністрат написав: “Два попередніх старти – два дисквала. Один за кульгання, другий за перевищення швидкості. Результат – повна демотивація и практично повна відсутність тренувань. Переможеш – і одразу купа планів! Змагання, кваліфікаціи, посадка, тренування, старти… мій Вчитель Кевін Кроук сказав колись – спорт це змагання. Мотивація народжуєтся конкуренцією й успіхами або поразками… “

Отже, попереду – підготовка до Міжнародних змагань, а поки що вітаємо наших переможців і призерів та щиро дякуємо всім членам команди, які залишились за кадром!