Наша команда знову повертаєтьмя з сонячної Італії з прекрасними результатами!

На цей раз юні учениці Клубу Arion Endurance Stables виступили на регіональних змаганнях в Анконі і зайняли призові місця!

Коней надав один з найкращих пробіжних клубів Італії Endurance Marche . Для довідки: вершниця саме цього клубу Carolina Tavassoli Asli представляла свою країну на Чемпіонаті Світу 2023, де італійська команда виборола 3 місце!

Катерина Гордієнко виступала на дистанції CENA 42км у парі з прекрасним досвідченим конем Pikatchu Larzak і посіла 4 призове місце (з 9). Коневі 20 років, він надійний, але грайливий і повний енергії.

Марія Куркіна фінішувала друга на дистанції 80км CENB. Вона їхала на нашаму старому знайомому сірому арабі Cyek dal More в парі з Кароліною і це був супер-експірієнс! Вітаємо Марію з призовим місцем та завершеною кваліфікацією на міжнародні змагання!

Сказати ми щасливі – це нічого не сказати! Дівчата отримали неймовірний досвід їзди дуже складною трасою, що має великі перепади висот, жорсткі ґрунти і фантастично красиві краєвиди на виноградники, оливкові рощі та Адріатичне море, та ще й попали у призи!

Наступного року обов’язково сюди повернемось!