Ми щойно повернулись з Шаморину (Словаччина), де показали прекрасний результат у партнерстві з румунською командою – успішно фінішували на міжнародних дистанціях CEI1*100 та CEI2*120. Співпраця з Club Sportiv Ecvestru Decebal дала нам можливість виступити на найкращій в Європі спортивній арені олімпійського рівня x-bionic sphere.

Віталій Скоцик на арабській чистокровній Загірі пройшов 100км за 6 годин 49 хвилин з середньою швидкістю 14,67кмг. Леся Гордієнко на Еверті – 120км за 8 годин зі швидкістю 14,99кмг.

В дистанційних пробігах, де здоров’я коня понад усе, головне – дійти до фінішу й завершити дистанцію. Ми пишаємось тим, що вершники Аріону привезли 100% результат: двічі підняли прапор України на церемонії нагородження!

Дякуємо клубу Club Sportiv Ecvestru Decebal за професійно підготовлених коней! Їхати на них було дуже легко і ми розуміємо яка титанічна робота тренерів за цим стоїть. А ще величезна подяка Balis Ionut за подарунок – бриджі та термо-реглани Setzi. Нам було дуже комфортно в них виступати!

Дякуємо x-bionic sphere за прекрасну організацію та неймовірно красиві і швидкісні траси!

Дякуємо компаніям Agsolco Ukraine та Bigbugcars за красиву командну форму і транспорт для поїздок на змагання. Кросовер #FAWbestuneT77 вже став повноправним і дуже надійним членом нашої команди! Ми навіть вирішили зібрати з ним окремий фото-альбом з різних стартів.

Дякуємо нашій помічниці Olga Shtompel! Аріонівці тепер живуть по всьому світу! Оля приїхала з Братислави щоб допомагати грумити коней, зустрічати нас на кру-поїнтах траси, підтримувати морально і це було абсолютно безцінно!

Дякую нашим дорогим литовським спортсменкам Gabriele та та Ugne за жовто-блакитні стрічки у вуздечках та «Слава Україні»!

І основна безмежна подяка капітану нашої команди Віталій Скоцик, без якого ця поїздка б не відбулася! Вітаємо пана Віталія з впевненим кроком до Чемпіонату Світу з пробігів!

Тепер планів на майбутнє стало ще більше, а приєднатись до нашої команди, щоб тренуватись та виступати в пробігах на світовому рівні – так само просто!